Családi ház, lakás, csarnok építés, felújítás

Ha már egyszer házát vagy lakását építi, felújítja, átalakítja, mi segítünk, hogy Ön elégedett legyen az árral és a minőséggel is! Ma már oly sokan választják építkezésnél, lakásfelújításnál vagy dekorációs célra a gipszkartont, hiszen roppant kényelmes és gyors vele a munka.
muemlek-icon

Műemlékek felújítása

Fontos az építészeti örökségeink megóvása, cégünk részt vesz számos műemlék épület felújításában, szolgálatot téve a jelen és az utókor számára. Vállaljuk műemlék épületek külső és belső rekonstrukcióját.

Irodaházak belső kialakítása

Ha valaki hosszú távon gondolkodik, akkor belátja, hogy az irodaátalakítás nagyobb bevételt generál. Számos iroda felújítását, átalakítását és átépítését végeztük már el, ezek mindegyike bizonyította ezt az állítást.

Hogy miért válasszon minket?

Kiváló minőségű építőanyagok

Kizárólag piacvezető gyártók, kiváló minőségű, bevizsgált termékeit használjuk fel a felújítások során, de természetesen igazodunk az elképzeléseihez. Biztos lehet abban, hogy a nálunk vásárolt áruk emelik házának értékét, minőségét és ezzel együtt az élettartamát is.

Tanácsadás, egyedi árajánlatok, akciók

Ha már egyszer házát vagy lakását építi, felújítja, átalakítja, mi segítünk, hogy Ön elégedett legyen az árral és a minőséggel is!

Garancia, megbízhatóság

Budapesten és környékén számos ingatlan viseli magán sok éves tapasztalatunk és szakértelmünk keze nyomát. Stabilitásunkat elsősorban az ügyfeleink által tanúsított bizalomnak köszönhetjük. Az Ön biztonsága a mi sikerünk alapja, ezért munkáinkért teljeskörű garanciát vállalunk!

INGYENES helyszíni felmérés

Budapesten és Pest megyében INGYENES a felmérés. Személyes konzultáció 30 km-es körzeten belül első alkalommal ingyenes, minden további alkalom csak térítés ellenében. Ha az ország távolabbi részéről érdeklődik, természetesen akkor is vállaljuk a helyszíni felmérést.

Gyorsan, precízen, megbízhatóan

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Hívjon minket!

+36-30-910-1112